Καλως ήλθες !

Καλώς ήλθες στο blog μου, όπου περιγράφω το πως να εγκαταστήσεις το λειτουργικό σύστημα OS X x86 σε υπολογιστή που έχει προεγκατεστημένα τα windows XP. Η δομή του blog είναι τέτοια που τα παλαιότερα post βρίσκονται κάτω ενώ τα πιο πρόσφατα στην κορυφή. Να επισημάνω οτι απο την στιγμή που θα ασχοληθείς με την εγκατάσταση του OS X x86 οποιασδήποτε έκδοσης, θα είσαι νόμιμος μόνο αν φέρεις τίτλο Προγραμματιστή της Apple (Apple Developer).
Google
 

19 Οκτωβρίου, 2006

Drivers για ανεμιστήρα CPU

Όσοι έχετε φορητούς ίσως να παρατηρήσατε οτι ο ανεμιστήρας λειτουργεί συνεχώς με τις ίδιες στροφές (ισχύει και στους επιτραπέζιους απλώς δεν κάνει τόσο θόρυβο) προκαλώντας θόρυβο ακόμα κι όταν δεν εκτελείται καμία διεργασία.

Σε αυτό το link ACPICPUThrottle 1.02 μπορείτε να κατεβάσετε τους drivers (Intel & AMD) που χειρίζονται τις στροφές του ανεμιστήρα ανάλογα με την εκμετάλλευση της επεξεργαστικής ισχύς του υπολογιστή.

Να σημειωθεί οτι συνίσταται πριν εγκαταστήσετε του drivers να εγκαταστήσετε την ACPICPUThrottle 1.02 Debug έκδοση αυτών για να δείτε τυχών σφάλματα σε περίπτωση που δεν φορτώνονται οι drivers.

Δεν υπάρχουν σχόλια: